Boka/Köp

Jag erbjuder personliga konsultationer, seminarier och grupp workshop i hur man genomför en säker Snippsauna aka Yonisteaming. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen och vilka örter som passar och hur du gör din egen örtblandning. Vi analyserar din menscykel, vagina och till sist gör vi tillsammans en plan för hur du ska ånga. Vi har samtalen via Skype, Zoom eller Messenger eller givetvis i fysisk tillstånd om vi är nära varandra eller om ni önskar lägga på resekostnad. Jag säljer även örter, stolar och kimonos som underlättar regelbunden snippsauna.

Personlig konsultation Snippsauna 70 min 1100kr
Inkluderar introduktion, stöd och plan till just din problematik och uppföljning i 3-5 mån. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande och återkommande problem, där du ej blir hörd av konventionell vård, vågar eller om vill få verktyg att börja lyssna på dig själv och din kropp. Endometrios, myom, cystor, egenvård efter förlossning, inför förlossning, Bakteriell vaginos, svamp, herpes, torra slemhinnor, flytningar, vaginism, vestibulit, pms, pmds, pco, pcos, kramper, smärta etc etc. Boka här: TimeCenter

Grupper Kvinnocirklar, infokväll, hemmafest, brunch, prova på, kick off, kundkväll, möhippa, firande av kvinnans olika faser, ceremoni kontakta mig så får vi skräddarsy ett paket. Brukar ligga på mellan 350 – 600 kr per person beroende på upplägg, längd, etc. Maila mig snippsauna@gmail.com för tider och upplägg.

WEBSHOP
I webshopen säljer vi produkter för Snippsauna såsom stolar, färdiga örtblandningar för Snippsauna och lyxiga Saunakimonos.


Instagram @wildherbarista 

Facebook Snippsauna – Yonisteamsweden

Contact: Snippsauna@gmail.com

Webshop: https://snippsauna.quickbutik.com

Bokning: TimeCenter

Snippsauna är en uråldrig ritual och metod för att få balans i underliv, livmoder och i sig själv. Det finns få kliniska studier. De som gjorts här jag delat här och fortsätter dela så fort någon fått pengar för att genomföra en ny sådan. Istället hänvisar jag allt till de tusentals fallstudier som finns om vaginal ånging över hela världen och de oändliga vittnesmålen. Snippsauna är en uråldrig, holistisk metod vars mål är att ge kroppen stöd så att kroppen kan sätta igång sin egen förmåga att läka.