Boka/Köp

Boka tid


TimeCenter

Instagram @wildherbarista 

Facebook Snippsauna – Yonisteamsweden

Jag erbjuder personliga konsultationer, seminarier och grupp workshop,  i hur man genomför en säker Snippsauna aka Yonisteaming. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen och vilka örter som passar och hur du gör din egen örtblandning. Vi pratar om din menscykel och till sist gör vi tillsammans en plan för hur du ska ånga. Vi har samtalen via Skype, Zoom eller Messenger eller givetvis i fysisk tillstånd om vi är nära varandra eller om ni önskar lägga på resekostnad.

Priser:

Introduktion till Snippsauna  60 min 600 kr (1 ggr)
Passar dig som är nyfiken och vill veta mer och införa ångning i ditt liv. Du har kanske inte ett tydligt problemområde utan vill veta hur du ska göra för att klara dig på din egen hand direkt. Du kan alltid börja med en introduktion och sedan boka en ny tid för konsultation och då blir priset det samma.
Personlig konsultation Snippsauna 50-70 min 1100kr (2 ggr) 
Inkluderar introduktion, support till problem du bokat för är borta och uppföljning. Mötet sker online men jag ser gärna om geografin tillåter att vi ses inför andra mötet. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande och återkommande problem, där du ej blir hörd av konventionell vård eller om vill göra en reboost av dig själv. Det finns även möjlighet till att göra livmoder ceremoni
Kvinnocirklar,  vänskapsångning, kick off, kundkväll, möhippa, firande av kvinnans olika faser, ceremoni kontakta mig så får vi skräddarsy ett paket. Brukar ligga på mellan 300 - 450 kr per person beroende på upplägg. 

WEBSHOP ( ej uppe än, hav tålamod och gudinnan skall prisa eder)

Snippsaunastolar tillverkas på beställning, olika prissättning 1500 kr - 3200 kr beroende på trä, modell och funktion. Kontakta mig för bilder och detaljer.  Lite bilder finns på bloggen och instagram än så länge. 
Örtblandningar som finns att köpa: 
Våt Ängsmark - lugnande och kylande
Soul Rest - för dig med korta cykler och mkt blödning
Skogsdröm - antiseptisk och antibakteriell
Golden Blood - renande för dig med mkt mensmärta
Lugnt Hav - kramplösande och lugnande
Juicy Grandma - återfuktande afrodosiakum
Lillsnippan - mild blandning för unga flickor
Vaginale Universale - en mild blandning, bra för nybörjare


Blandningarna är ekologiska eller vildplockade i trakterna utav Järna/Hölö. De räcker till 12 Snippsaunor. De är testade på olika snippor för att inte bara min snippa ska vara den enda förebild för blandningarna. Priserna varierar eftersom ibland får jag in mycket vildplockat och ibland köper jag ekologiska örter men mellan 160 - 195 kr plus porto som brukar ligga på 7-10 kr för en påse.

Presentkort finns att köpa.

Annonser