Boka

Vi erbjuder personliga konsultationer, drop in Snippsauna på, seminarier och gruppcirklar, workshop och webinars i hur man genomför en säker Snippsauna aka Yonisteaming. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen. De flesta samtalen sker online men fredagar finns jag på plats i Bagarmossen, Ahimsa Yoga. Oavsett så bokar din tid här:
TimeCenter

Konsultation
Inkluderar introduktion, stöd och plan till just din problematik och uppföljning i 3 mån. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande och återkommande problem, där du ej blir hörd av konventionell vård, vågar eller om vill få verktyg att börja lyssna på dig själv och din kropp. Endometrios, myom, cystor, egenvård efter förlossning, inför förlossning, Bakteriell vaginos, svamp, herpes, torra slemhinnor, flytningar, vaginism, vestibulit, pms, pmds, pco, pcos, kramper, smärta etc etc.

Drop in fredagar Vi erbjuder möjlighet att testa Snippsauna med Rebecca Det är ingen konsultation utan det passar dig som vill testa för att du är nyfiken och vill veta hur det känns. Det passar även dig som vill ånga med mig istället för hemma.
Du kan inte boka tid då du har mens, om du är mitt i brännande infektionsutbrott, om du är gravid och vill du bli gravid så boka tid mellan mens och ägglossning. Ni kan komma i par.

Grupper Kvinnocirklar, ceremonier, prova på, firande av kvinnans olika faser. Om ni vill att jag ska komma till er och ånga tillsammans med några vänner, då tar jag med mig allt, stolar, kastruller och örter, då ingår ej personlig rådgivning men ni får testa hur det känns att ånga. Jag informerar om säker snippsauna i hemmiljö och håller en säker prova på. Det finns även möjligheter om ni vill ha en infokväll, ett seminarium, retreat eller workshop med fokus på underlivshälsa, ånga, örter eller ceremoni att boka mig. Allt av detta är möjligt. Jag väver ihop ert event så det blir så som ni önskar. Om datum ni vill ha ej finns i bokningen så maila mig.

Webinar Jag erbjuder under hela året online webinar om snippsauna. Webinar är tänkt att kunna guida dig djupare än informationen som finns här. Djupare förståelse för hur Snippsauna kan hjälpa till, hur du genomför en säker snippsauna, hur du ska tänka kring örter. När är det bra att ånga, resp inte bra att ånga. Detta sker online och kan du inte något av datumen så kan du ändå anmäla dig för det går att se det i efterhand. De datum som finns upp nu är :

Snippsauna x 3 – Vi möts vi tre tillfällen, online och vi följer varandra i en säker FB grupp under denna tid. En plats att dela erfarenheter, lära sig av mig och utav varandra. Jag finns tillgänglig under tiden för att svara på frågor. Datumen är 29/3, 27/4 och 25/5 kl 19.00 Via Zoom 750 kr

Snippsauna x 1 – Ett online webinar matat med information och möjlighet att ställa frågor i slutet av webinar. Datumet är 16 mars Via Zoom 250 kr

Månen– ett webinar om att leva med cykliskt med månens faser och spegla sin menscykel i månen, sina beslut och sitt vardagliga liv. Våra förlevandes kunskaper in i våra moderna liv. Datumet är 8 april via Zoom kostar 250 kr.
För alla webinar, maila snippsauna@gmail.com för mer info

Snippsauna är en uråldrig ritual och metod för att få balans i underliv, livmoder och i sig själv. Det finns få kliniska studier. De som gjorts här jag delat här och fortsätter dela så fort någon fått pengar för att genomföra en ny sådan. Istället hänvisar jag allt till de tusentals fallstudier som finns om vaginal ångning över hela världen och de oändliga vittnesmålen. Snippsauna är en uråldrig, holistisk metod vars mål är att ge kroppen stöd så att kroppen kan sätta igång sin egen förmåga att läka.