Boka/Köp

Jag erbjuder personliga konsultationer, seminarier och grupp workshop,  i hur man genomför en säker Snippsauna aka Yonisteaming. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen och vilka örter som passar och hur du gör din egen örtblandning. Vi analyserar din menscykel, vagina och till sist gör vi tillsammans en plan för hur du ska ånga. Vi har samtalen via Skype, Zoom eller Messenger eller givetvis i fysisk tillstånd om vi är nära varandra eller om ni önskar lägga på resekostnad. Jag säljer även örter, stolar och kimonos som underlättar regelbunden snippsauna.

Introduktion till Snippsauna 60 min 700 kr
Passar dig som är nyfiken och vill veta mer och införa ångning i ditt liv. Du har kanske inte ett tydligt problemområde utan vill veta hur du ska göra för att klara dig på din egen hand direkt. Du kan alltid börja med en introduktion och sedan boka en ny tid för konsultation och då blir priset det samma.

Personlig konsultation Snippsauna 70 min 1100kr (uppföljning)
Inkluderar introduktion, stöd och plan till just din problematik och uppföljning i 3-5 mån. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande och återkommande problem, där du ej blir hörd av konventionell vård, vågar eller om vill få verktyg att börja lyssna på dig själv och din kropp. Det finns även möjlighet till att göra livmoder ceremoni.

Grupper Kvinnocirklar, infokväll, hemmafest, brunch, prova på, kick off, kundkväll, möhippa, firande av kvinnans olika faser, ceremoni kontakta mig så får vi skräddarsy ett paket. Brukar ligga på mellan 350 – 600 kr per person beroende på upplägg, längd, etc

WEBSHOP
I webshopen säljer vi produkter för Snippsauna såsom stolar, örtblandningar och kimonos. Du kan även boka dina konsultationer där eller via bokning här nedan:


Instagram @wildherbarista 

Facebook Snippsauna – Yonisteamsweden

Contact: Snippsauna@gmail.com

Webshop: https://snippsauna.quickbutik.com

Bokning: TimeCenter

Snippsauna är en uråldrig ritual och metod för att få balans i underliv, livmoder och i sig själv. Det finns inga kliniska studier. Det jag påstår har inga vetenskapliga studier i ryggen då det ej finns pengar till den forskningen. Istället hänvisar jag allt till de tusentals fallstudier som finns om vaginal ånging över hela världen. Snippsauna är en holistisk metod vars mål är att ge kroppen stöd så att kroppen kan sätta igång sin egen förmåga att läka.