Kontakt

Instagram @wildherbarista 

Facebook Snippsauna – Yonisteamsweden

Jag erbjuder personliga konsultationer, seminarier och grupp workshops  i hur man genomför en säker Snippsauna. Vi går igenom effekter och bieffekter, när, var, och hur du ska ånga, värme och längd på ångningen.och hur du gör din egen örtblandning och kunskap om de olika örternas verkan. Vi pratar om din cykel och till sist gör vi en plan för hur du ska ånga. Vi har samtalen via Skype, Zoom eller Messenger eller givetvis i fysisk tillstånd om vi är nära varandra eller om ni önskar lägga på resekostnad.

Priser:

Introduktion till Snippsauna 600kr.  50-70 min. Passar dig som är nyfiken och vill veta mer och införa ångning i ditt liv. Du har kanske inte ett tydligt problemområde utan vill veta hur du ska göra för att klara dig på din egen hand direkt.

Personlig konsultation Snippsauna 1100 kr. Inkluderar introduktion, uppföljning, örter och livmoder ceremoni. Det första mötet sker online men vi kommer behöva ses IRL någon gång för att genomföra ceremonin. Passar dig som vill läka dig naturligt och som har upprepande problem, återkommande problem eller som vill göra en reboost av dig själv.

Information om olika örters effekter 150 kr (kan enbart fås efter du ångat med mig)

Kvinnocirklar,  vänskapsångning, kick off, kundkväll, möhippa, firande av kvinnans olika faser, ceremoni kontakta mig så får vi skräddarsy ett paket.

WEBSHOP ( ej uppe än, hav tålamod och gudinnan skall prisa eder)

Snippsaunastolar  tillverkas på beställning, olika prisättning 1200 kr – 2900 kr beroende på trä, modell och funktion. Kontakta mig för bilder. Lite bilder finns på bloggen och instagram.

Örtblandingar som finns att köpa:

Läkande blandningar, Sällskapsblandningar och personliga blandningar.

Presentkort finns att köpa.

Annonser