Ceremoni

Ända sedan jag var liten har jag älskat magi, ceremoni och ritualer. Jag har med stor sorg insett att vi här i västvärlden tyvärr tappat bort många av våra ceremonier. Jag följer årshjulet och dess växlingar, firar minst åtta högtider varje år. Jobbar med vårt nordiska arv, nordisk schamanism. En ceremoni kan man göra när någon behöver en extra pepp, eller kanske behöver sörja, eller behöver få stöd och hjälp i hur en kan gå vidare, eller bara firar vänskap och systerskap. En kärleksfest, ett nyfött barns ankomst eller en kär väns sista resa. Kvinnocirklar.Den unga flickans månblod, den unga pojkens inträdande i vuxenvärld, den äldres intåg in klimakteriet. Frågar ni mig så finns det en ceremoni för allt och jag kan hjälpa er att hålla i den, utforma den. Vi kan arbeta i grupp, eller själva. Är du intresserad av att jag ska hålla en ceremoni för dig/er så rekommenderar jag att du mailar mig på snippsauna@gmail.com så får vi talas vid för att kunna väva och skapa just det som ni önskar.

De ceremonier jag själv firar är bland annat:

Yule/Jul    Imbolc/Vårdagsjämning     Ostara/Påsk     Beltaine/Valborg     Litha/midsommar      Lammas /Skördefest     Maboon/höstdagsjämning Samhain/Allahelgona

Jag följer månen och hennes faser. Det går utmärkt att kombinera Snippsauna med ceremonier om ni vill det.

Jag Jobbar med gudinnan och vandrar på hennes stig. Jag är naturprästinna och invigd både i Avalonisk tradition och nordisk schamanism.

01magi