Du har tampong i åtta timmar men vill inte ånga fittan?

Jag älskar den här från skylten från Lauren på @mello.wellness Jag menar Fur Real jag blir lika chockad varje gång som ngn säger jag skulle aldrig ånga fittan, fy fan va sjukt! Jag skulle aldrig någonsin igen föra upp en tampong i åtta timmar som en gjorde som ung. Där säger jag Fy fan va sjukt. Min poäng är att ingen av oss har rätt, alla gör vad de vill med fittan sin. Men efter mina tre år i denna underliga underlivs värld där kvinnor gång på gång går till vården för att få hjälp men kommer därifrån med #alltserfintut #alltserbraut FAST de inte KÄNNER att det är BRA. Lukten, flytningar, blodet,smärta etc. Om DET inte KÄNNS BRA så är det inte bra. Visst det är många som inte känner sin egen doft och tror vanlig fittdoft är fel och äcklig, att fertilt sekret är farliga flytningar och infektion MEN då är det ju så att informationen om underliv, hormonhälsa är SKEV, inte flickorna eller kvinnorna som söker hjälp. De behöver inte skammas för att de söker hjälp som inte är alltför invasiv? Att ånga ditt underliv är en ofarlig metod där riskerna för att det bli fel är minimal. Det är en snäll kärleksfull ritual där du och ditt underliv sitter tillsammans i värme, i snällhet och i kärlek utan något som ska in eller ut, inget som ska uppnås eller som uteblir. Om du lär dig mer om örter så kan denna metod vara gratis. Du väcker en kraft i dig som är så stark och otrolig, en kraft som slumrat där vi normaliserat tampong i åtta timmar, ppiller i 20 år, ont vid sex, Menssmärta och överlämnat oss till andra MEN denna kraft är här för att stanna. Ditt liv ska levas i full power här och nu och JA jag tror och vet att ånga regelbundet ger den kontakten med fittan som du behöver…. https://www.instagram.com/p/CNrPBuop5Jd/?igshid=1cfvremy6knj3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s