Vittnesmål

Det var jävligt längesedan jag hade vittnesmål, fan, vad hände i början hade jag det minst en gång i veckan. Min enda förklaring är att metoden sprider sig väldigt fort och jag hinner inte med att svara på alla DM och inte heller sprida feedback. Men NU jävlar, började min morgon med att ånga med Fjällkvanne, drack en ljuvlig kaffe, njöt av en stråle sol och avslutade mensen, Östrogen är tillbaka i mitt liv, jag har energi. Här kommer några fina vittnesmål: ”Den första gången jag ångade blev nån slags djup utandning — en så djup SURRENDER som jag aldrig har upplevt förr. Och då har jag ändå hållit på med yoga och meditation och djupavslappning sedan ca 2013. Men det var som att hela min kropp bara andades ut. Och efter det har min kropp börjat be om att få ånga. En stressig dag hade jag till exempel 30min mellan möten och min kropp skrek: ÅNGA! Jag kokade upp örtblandningen och ångade i 5 minuter, var så tacksam för att jag gav mig själv den tiden, det utrymmet” Kvinna 33″ När jag ångar får jag ofta orgasm? Är det normalt? ”Kvinna 22 ”(Ja det är det) ”Jag vill återkoppla till dig, efter drygt ett halvår, i och med att jag fått sådant fantastiskt resultat. Efter åtta års helvete så har jag inte haft en enda(!!!) urinvägsinfektion sedan jag började med saunan. I början fick jag lite känningar men det gick snabbt över. Jag kan heller inte minnas när jag senast hade ett herpesutbrott. ”Kvinna 54″ ” Det är som om något ändrats djupt i mig, som om jag har en kraft som är större än mig” ”Kvinna 35” ”Min mens börjar med rött blod, avslutas med rött blod. Inga klumpar, nästan ingen smärta alls längre” ” kvinna 44″ ” Att ånga postpartum med min lilla baby vid sidan eller i mina armar fick mig att bearbeta förlossningen, få mindre ont i ärret än vid första barnet och en stilla stund i mitt inre” ” Kvinna 28″ Jag fick så mycket tydligare ”sekret, kortare mens och lättare att förstå ägglossning. Jag blev gravid bara efter 2 mån med snippsaunan” Kvinna 35 ” Det är så mycket skönare och lättare att ha sex om jag ångar innan” ” Kvinna 70″ Jag skulle kunna hålla på så många poster men då kommer ni väl inte att tro mig. #snippsauna #vittnesmål #läkning https://www.instagram.com/p/CNoqjUjJvpn/?igshid=1cw3b3yavc3cw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s