Update angående örter

För alla nya följare, jajemen jag säljer örter i min webshop. Det finns 12 olika blandningar, alla örter är från ekolgiska odlingar eller viltplockade av mig eller pålitliga örtvänner, ibland odlade hos lokala örtentusistaters trädgård. Om jag köper in örter i större vikt så köper jag från @gryningens som är min forever go to zon. Men ni kan köpa hos @ortagubben , @crearome/naturkosmos, andra örtbutiker/gummor/gubbar/gumbx. Eller så klart odla själv. Jag kommer aldrig kunna svara på frågor som denna Vilken örtblandning ska jag ha för att bli gravid? Vilken örtblandning bör jag ha som har endometrios? Etc För det första så vore det oansvarigt av mig att ge råd i dm el kommentar och viktigast av allt, en ört som hjälpte en, hjälper kanske inte en annan pga ni kanske har samma nuvarande problematik men olika anledningar till att ni är där ni är nu? Örterna är långsamt allierade vänner,de bär på kunskap som gått i arv sedan urminnes.  Jag kan inte heller säga att örterna hjälper er att läka undan att de understödjer kroppens egna läkning – annars åker jag dit big time eftersom inget är empiriskt kliniskt bevisat. Så jag skriver på mina blandningar i shoppen minimum text och utifrån det får ni lista ut vad ni ska ha för blandning. Givetvis med konsultation så kan jag guida er djupare men alla har inte de cashen så då kan ni spana in några av mina webinarier på @boon.tv för där blir det lite billigare och mkt kunskap ni kan praktisera. Bland annat finns ett fett webinar om hur du gör din egen örtblandning med nordiska örter. Är ni lite skeptiska till örter av anledning så börja ånga bara med vatten och kanske lite kvalitetsalt.  Jag älskar örter och de är mina förmödrar. En dag är det bara det jag gör. Örter. Länk i profil till webbis  #snippsauna #örter #läkandeörter #wildherbarista Bästa bild @jannicahoney https://www.instagram.com/p/CNeljv3pjHL/?igshid=xra0s34c21os

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s