Nornors Väv

View this post on Instagram

In i väven. Stridsamma, kärleksfulla och medvetna steg, in i virrvarret av grenar, trådar och stigar. Överlämna sig åt det som skall bli, ett presens utan förväntningar, en framtid utan krav och ett förflutet som passerat. Där i djupet av trädet sitter ödesgudinnorna, de som finns i så många mytologier, hos oss i fornnordisk myt kallas de Nornorna. Väven vävs, mönster skapas, trådar kapas och sätts ihop. Att överlämna sig åt detta virrvarr av liv är att överlämna en stor del av sig själv till sin egen saga. The story of your life. Så visst kan du påverka men du kan aldrig kontrollera helheten. Tänk att du står framför detta masterpiece till väv och det är ditt liv, du kan omöjligen veta vart och hur du ska gå men du kan ana en stig. I detta finns allt kärleken, sveket, sorgen, lusten, djupaste allvar, rädslan för just detta virrvarr. Men vad finns i horisonten, den berömda skatten vid regnbågens slut? Eller stillheten? Eller Johhny Depp i Cry Baby? Ett bollhav? Jordgubbssuffle? En lastbilschaffis som drömmer om att bli ballerina? Egentligen spelar ju resultatet ingen roll om processen, vägen dit innehåller dig och allt som är du. Att du på virrvarrets väg sakta löser upp trauman, att du har modet att stå upp för läkande, innerlighet och intution i en ironisk värld? Att du älskar, att du ser..hör..känner allt runtomkring och låter dig bli sedd, hörd, berörd och älskad. Livet i Väven. Ett äventyr. En saga. Allt kan ändras men inget kan kontrolleras. Bild från @outdoor_sweden #nornorsväv #prästinna #ödetsgudinnor #detresystrarna

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s