Mother Maiden Crone

View this post on Instagram

Fina vackra du. När du snart är klar med att nå botten dit du vandrar, när du gått i miljoner bitar. Du vet väl att ingen är där för att hjälpa dig välja och plocka ut vilka bitar du ska ha med dig. Det är helt upp till dig. Det är därför det är ingen stress när vi ska läka oss själva, håll låg profil så länge som du behöver. Det är svinviktigt och faktiskt, du har redan gått i miljoner bitar så det har redan skett. Ta tid att se vad det är som ska tas med så du inte går sönder igen. Egentligen så är att själva söndringen lättare än läkning, eller hur. För det är mkt j.o.b.b.i g.a.r e att resa sig, läkt och i helhet. Så mycket kommer behöva lämnas bakom dig, i kärlek eller med bestämd hand. Så mkt du ej har användning för efter du gått sönder. Allt som inte får dig att växa får vi lämna, all ballast gone. Det krävs mod, kärlek och styrka att inte längre göra sig liten för att passa in,kröka och böja sig för att inte vara i vägen och ta plats. Hör och lyssna. Det behövdes krossas till sista droppen för att du nu skulle kunna resa dig och vandra här. Kanske om du hade haft andra förutsättningar än de du fick så hade du inte hamnat där eller så hade du det. It doesn't matter. Bär dina ärr, din kunskap, din läkning synlig för oss så vi får hela dig,se det helade dig. Nu vill vi fira dig och vi pallar inte höra några ursäkter om att du varit borta för länge, vi kan se på dig att det gjort dig gott och du inspireras oss. Dansa och lek som ungmön, älska och när dig som modern och njut som haggan med och av din kunskap. Allt detta har du i dig, konstant Mother Maiden Crone Modern Ungmön Hagga. Det är så det är att leva livet cirkulärt. Men nu denna gång, är det dags Kliv fram och låt oss få fira dig och din strålglans, dina framgångar, din läkning. Du bär inte längre förväntningar av andra på dina axlar och du låter aldrig mer någon annan berätta vilket värde du har, det vet du. Det är nu vi firar dig för nu gör det inte ont längre. Känner du friden? Bild från @angeharperphoto #prästinna #triplegoddess #modern #haggan #ungmön

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s