Fakta & Magi

Fakta & Magi – webinaret. Vulverine och Wildherbarista (Jenny Koos och Rebecca Tiger) samtalar om var våra arbetssätt möts och varför vi valt våra respektive områden. Vi arbetar båda med kvinnohälsa men med olika ingångar och expertis. I somras höll vi ett retreat vid namn Fakta & Magi som kombinerade de tu. Det här webinaret är ett samtal där vi tar upp flera möjliga vägar i din unika läkningsprocess, och tänjer på begreppen kunskap och visdom. Var är skärningspunkten mellan Fakta & Magi när det gäller kvinnohälsa? I gråzonen mellan olika syner på vad som är ”medicin”, och i vårt egna arbete med att ge eller hitta rätt stöd till rätt kvinna, nås djupa insikter när vi vågar respektera det Andra. Välkomna att delta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s