Workshop 9 sep

View this post on Instagram

WORKSHOP Det här är Bella. När jag började söka klienter för att lära mig mer hur jag kunde bli en bra guide i Snippsauna så var hon en av de första som sa Jag Vill. Så nu Nästan tre år sen, när hon blev gravid så ville hon såklart fortsätta ånga. Hon ångade från v38 fram till förlossning. Här är hennes ord: "Det är en superbra förberedelse. Jag har smörjt in magen med olja när jag ångat och gått igenom positiva mantran inför förlossningen. Visualiserat förloppet. Känns speciellt att ånga när jag känner att barnet redan är så långt ner, då blir detta som ett sätt att skapa kontakt med barnet. Som att vi ångar tillsammans. Att ånga som gravid lockar fram det djuriska i mig, krafter som jag tror mig komma behöva under förlossningen! Blir väldigt avslappnad och det känns som att hela rotshakrat vecklar ut sig och skapat en tyngd i kroppen, en rörelse neråt" Bella var på min och @doulagruppen workshop Snippsauna med inriktning att ånga inför förlossning och post partum. Den 9 sep så bjuder vi in till vår tredje workshop i Bromma, Sthlm. WS passar dig som väntar, är nyförlöst, post partum även med större bebis. Partners givetvis välkommna. Den passar dig som jobbar med födande kvinnor/personer ex Doula, birthworker, barnmorska. Det är andra förutsättningar som gäller för Snippsauna under dessa tider så att det blir en fortsatt och säker möjlighet till egenvård. Det kommer finnas möjlighet att testa att ånga om en vill. 9 sep kl 17-20 ( sista timmen är för de som vill ånga) (obs går ej att ånga förrän v 38) Information och anmälan. Se event i Contactinbiobio i profil samt maila Anna@doulagruppen.se Välkommen. #Snippsauna #postpartum #införförlossning

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s