Vad håller vår livmoder?

View this post on Instagram

Att läka sin kontakt med sin livmoder och återta sin ursprungliga kraft kan vi göra genom att läka all lagrad trauma och sorg. När jag skriver trauma så tänker jag lika mycket på det absolut värsta som kan hända en människa likväl som alla våra mikrotrauman som sker mot oss,vårt kön och kropp sen vi är barn, dagligen som vuxna, av andra men av oss men även att inte få kunskap av sina äldre om ens kropp är ett trauma. Sorg i livmodern lagras, det kan komma ifrån Förlossning. Abort. Missfall. Stillaförlossningar. Kejsarsnitt. Fertilitetsproblematik. Avsaknad av äldre. Ingen kontakt med sin mor. En mamma som dött. Generations trauma som du fått med dig i din mammas mage. Ingen ingång in i menarche först a menstruation) Sexuellt övergrepp och våld. Uteblivet samtycke. Känsla av invasion i livmoder. Om vi bär på sorg och trauma som sitter fast djup i oss så påverkar det oss och vi håller tyvärr fast i dessa känslor och energier. Istället för det vi känner,ex saknad så kommer mörker sidan ut, avundsjuka och bitterhet. Vi fastnar och förvirrar oss. Ilska och aggressivitet förtär men helig vrede kan ingen sätta sig emot. Livmodern är en behållare som lagrar allt tills det är dags att släppa taget. Genom menstruation eller genom födelse av barn eller drömmar. När traumat sitter fast så värker hon, drar ihop sig. Energimässigt. Fysiskt och Psykiskt. Det är lätt att känna sig alienerad från sig och själv, från sitt kraftcenter. Det kommer ut i form av Pms, svulllen, smärta/kramp.Oregelbunden cykel, utebliven menstruation. Rädsla för intimitet. Noll gränser. Manipulation. Fast i känslor, kommer ingen vart, ngn drar en tillbaka. Vaginism. Vestibulit. Ont vid samlag. Återkommande oförklarliga infektioner. Ingen sexlust. Känsla av att sakna innehåll i sig själv. Att återvända till sig själv och återknyta med livmoder ger oss möjlighet att släppa taget och för att göra det behöver vi känna oss trygga, hållna och vi behöver få rätt näring för att våga. Att bli ett med hela sin kropp, med sin historia ( HERSTORY) Vi läker inte bara oss själva utan våra närmaste och de som komma skall. Vill även säga snabbt säga t er som frågat nu finns min guidade meditation Livmoder i webshop.

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s