Lite från Instagram i Augusti 2020

View this post on Instagram

Vilken annan kroppsdel behandlar vi såsom vi behandlar vår livmoder? Vår Fitta? Underliv? – du blöder från näsan? – jag vet, jag har gjort det i sju veckor nu men de hittar inget fel. Det är så att ha en näsa. Mina ögon är så torra, jag kan inte blinka men det är tydligen så när en blir äldre. Jag vill ju gärna ha kvar den fast de har erbjudit att plocka bort dem om det blir värre. Det kliar sjukt mycket på tungan, jag kan inte prata men jag slänger in en tub kräm där så kan jag iallafall prata lite på jobbet, behöver bara torka bort lite vitt i mungipan. Nä, ledig, nä jag kan inte vara hemma och vila. Jag vill inte svika dem andra och vi behöver pengarna, det är ingen fara med mig, bara lite kli i munnen. Bara för den inte syns så betyder det inte att vi kan köra över henne. Hon snackar med oss gång på gång och berättar att något inte stämmer. Ingen lyssnar, hon berättar ännu högre att det är knas. Smärta, kramper, kli, tunga klumpar i blodet, menstruationer som uteblir, som blir för täta. Vi pushar oss för hårt på alla plan. De unga pushar sig av sina anledningar, mödrarna av sina, kvinnor av sina, tanterna av sina, transpersoner av sina. Vi vill passa in, bli älskade, vara perfekta men kraven är så höga, för höga. En liten challenge, nästa gång ni har ont vid mens eller när fittan kliar nå djävulskt, avbryt allt och vila ON THE SPOT. Inget annat är viktigare än ni. Och Absolut inga barn, masters of all attention. De får finna sig i att mamma tar hand om sig. De lär sig det och det är Queen på att lära sig detta tidigt. Denna bild är målbilden, lägg, sätt er ned och lätt er bli hållna av det som är större än er. Flyt i ett hav av villkorslös kärlek och tilltro till er eller ett hav av tårar som samlar ihop er, ja eller vad det nu är. Så fort hon pratar, vidta åtgärder precis som ni skulle göra om näsan började droppa av blod eller om ni fått ngt i ögat. Då kan ni inte agera normalt cause It's in your face. Låt oss långsamt bryta bojorna vi har runt oss. År och år av normaliserade, skammande och icke lyssnande. Vi är tillbaka, vi vaknar och vi flyttar berg. Art by: @caseyweldon #skötet #djupläkning #femininerising #enannanslagsintelligens #naturprästinna

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s