Djupare ceremoniellt workshop år

Ett år med Prästinnan, ett år med gudinnan, ett år med ceremoni.

I oktober 2020 öppnar jag upp till en ettårig workshop där vi tillsammans kommer dyka djupare in i ceremoni, ritual och magi. Vi följer årstidernas växling och reflekterar över oss själva i hennes skönhet och vishet. Vi kommer bekanta oss med månen och hennes magi, förmödrar kunskap och navigera oss fram djup in i vårt ursprung som ligger dolt bland de gamla myterna och legenderna.

Under 8 gånger kommer vi ses, alltid på en helg och alltid långa dagar till in på kvällen/natten. Det kommer bli en resa då du får lära känna dig själv på djupet och kanske vill utveckla. Vi arbetar med ceremoni för att det är ett fantastisk sätt att komma i kontakt med sitt kraftcenter, glömda och gömda delar av oss själva, det omedvetna men även för att främja våra magiska gåvor, intuition och på så sätt kunna stå i vår kraft.

Den här kursen, det här magiska året passar dig som vill veta mer om dig själv och kanske letar efter en spirituell väg. Till dig som är nyfiken på gudinnan och hennes mysterier. Till dig som känner att du fastnar i samma mönster trots att du hör ett kall inombords? Till dig som vill arbeta med dig själv och kanske vandra vidare till ditt prästinne/präst kall. Till dig som återigen vill sitta i cirkel.

Vi kommer arbeta mycket utifrån den platsen vi verkar just nu, så fokus kommer ligga på de nordiska gudinnorna och sagorna från denna plats men du behöver inte vara född i Norden eller ha ett nordiskt ursprung. Kursen är inte förbehållen ett visst kön utan alla är välkomna. Vi kommer vara en del ute i naturen så det är bra att kroppen är hyfsat stark och du behöver vara okej med att vara utomhus. Är du rullstolsburen och intresserad av kursen så hittar vi en lösning kring utomhus ceremonier.

Jag som leder detta heter Rebecca Tiger och är Naturprästinna och vandrar just nu med Rhiannon på Her Path of Love som Sexual Sacred Priestess. Jag är invigd i både Avalonisk Tradition och inom nordisk schamanism.

De datum som vi ses är dessa under 2020 31 okt, 19 dec och under 2021 6 feb, 20 mars, 1 maj, 14 aug, 24 sep och 31 oktober. Vi kommer att utgå från Ahimsa Yoga Studio i Bagarmossen, Stockholm. De utomhusplatser vi kommer vara på är runt Stockholm.

Kostnaden är: 1500 kr per tillfälle eller om du hellre vill betala allt på en gång då kostar det 9800kr. Begränsat antal platser 12 st.

Om du är intresserad så skicka ett mail till mig på snippsauna@gmail.com så kommer jag boka in en tid för ett samtal på telefon. Detta för att det kommer bli krävande och jag vill verkligen att ni ska veta vad ni ger er in på. Detta är ingen prästinneutbildning och ni kommer inte bli initierade utav mig men det kan ses som ett förberedande år inför ev djupare träning.

” Så är det, så har det alltid varit och så kommer det att förbli”

2 reaktioner till “Djupare ceremoniellt workshop år

    1. Hej, denna kurs är nu full men det är så pass många som vill gå. Jag undersöker nu möjlighet att göra en till. Maila mig på adressen ovan så kan vi prata

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s