I want you – Do you want me?

Är du sugen på att komma igång med Snippsauna för dig själv eller för andra? Är det svårt att få till det, känner du att du saknar kunskap eller vill veta mer om metoden? Kanske vad som passar om du har återkommande infektioner, kramper och smärta vid mens, ånga under och inför klimakteriet, förlänga/förkorta menscykel, bakteriell vaginos. Eller vill du komma i kontakt med din livmoder, din undangömda, glömda, bortskuffade feminina del av dig själv. Är du sugen på att lägga bort ordet lingonvecka och förbannelse mot att istället försöka förstå vikten av hälsosam menstruation fri från hormonella pmedel eller kopparspiral? Vill du hitta en enkel och billig metod för att bara återkoppla med dig själv, din vagina, din livmoder/sköte (obs du behöver ej ha en livmoder kvar eller ngn sin haft en livmoder för detta. På måndag kl 19.00 håller jag ett webinar Om säker Snippsauna i hemmiljö. 250 pix. 90 min föreläsning och 30 min för frågor. Kom – jag vill hellre svara på alla fina frågor där än i ett DM. Är du intresserad så maila mig på Snippsauna@gmail.com. Bilden fick jag av en vän, hon hade hittat den hos en annan vän om ngn vet vem konstnären är så hör gärna av dig. Den är för härlig för att ej delas. Men har ej lyckats hitta originalposten. #Snippsauna #fittbastu #ångbad #vaginalhälsa #vaginalsteaming #pelvicsteam #yonisteamsweden #yonisteam #webinar #säkersnippsauna – https://www.instagram.com/p/CBawQCzJhGM/?igshid=12taus5bnqcpk Regrann App – Repost without leaving Instagram – Download Here : http://regrann.com/download

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s