Ny möjlighet

View this post on Instagram

Alltså va fan så fint. Igår när jag kom trött och glad efter en superfin workshop med Anna @doulagruppen och ett gäng mamas in making, mamas och doulor så låg detta lilla lock på bordet. Min man har hört mitt grubblande kring att det är så många som inte hittar en bekväm position när de sitter på golvet eller på toaletten men samtidigt inte kan ta sig råd att köpa en stol eller har plats med en stol. Det vanligaste problemet utan stol är Att bäckenet ej får den vila och stöd som en gärna vill ha under en sauna. Ex efter förlossningen förlossningen behöver du ha en pall för att huka el sitta över toalettens stora hål inte är optimalt, har du hemorrojder så är inte toalettens bredd optimal, ej heller vid framfall för det blir länge som du sitter brett isär. På golvet brukar många känna att det är svårt att slappna av och det kan vara svårt att böja sig. Det stod en lapp ", Surprise, I had a couple of friends trying it for the last months before I showed it to you, do you like it,wanna try" Han har alltså gjort som en liten insats för toaletten, precis som lilla barnet har när den ska sitta bekvämt på toan. Den är helt fantastisk. Jag slängde upp den i webshop direkt. Tänker att den är grymt bra om en reser mycket. Ta med till landet eller vart en nu åker i sommar. Den blir billigare än en fullskalig stol. Vi välkomnar Ran in i saunagodessfamiljen. Följ länk i bio för mer info. #saunastool #snippbastu #Snippsauna #yonisteamsweden

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s