Jag är inte en dotter till patriarkatet

View this post on Instagram

Jag är inte en dotter till patriarkatet, jag är en dotter till den stora modern. Om jag fortsätter vara en dotter till patriarkatet så kommer jag aldrig kunna stå för de otämjda sidorna i mig, för mitt mörker, mina skuggor och min evinnerliga kärlek och ljus. Jag har mer att ge än de snäva roller som patriarkatet och dess färglösa palett har givit mig. De egenskaper som patriarkatet godkänt som kvinnliga ex bra, härlig fixarmamma, snygg,smal, sexig flickvän, supersmart snabb akademiker med total analys, nunnan, horan. De arketyperna är uttjänta och det finns ingen gräns för hur mkt arbete kvinnor lägger ned på att uppfylla dem och misslyckas. De gör er upptagna och frånvaro statistiken från ert eget autentiska jag är skyhög. Då faller ni,då orkar ni inte, då är PMS som värst, mens och Ä.L smärta. Att bryta sig igenom allt vi trott på är att söka sig bortom linjär tid, bortom böcker och rapporter. Det är att låta kroppen ta sin plats och få ha samma intelligens och intellekt som hjärnan. Intution, ni har det men ni lyssnar inte. Hur många gånger kände ni inte, Det här känns inte bra men gjorde det ändå, gör det ändå? Shit vad jag kämpat många månar med att inbringa klarhet och befria mitt nervsystem från alla dessa föreställningar om.vem jag är, vad jag kan,vad jag får göra, hur jag ska göra det. Honestly,Fuck that. Världen behöver inga fler "perfekta" människor. Öppna dörren som ni sneglar på. Det är fullmåne nu. Strawberry moon. Jag är stolt, Jag höll mitt löfte gentemot mig själv, i skönhet, i snällhet, i vildhet , i stillhet och i expansion. Jag förstod först inte var det var jag behövde göra men eftersom månens närvaro gett mig stöd, så att jag inte trampade på mig själv, körde över mig själv, stod upp för mig även när det var som värst. Jag insåg plötsligt var det var som invaggat mig i falsk trygghet. Jag trodde att jag ej klarade mig utan det men så fort jag tog steget infann sig en lätthet och en möjlighet till expansion. Finally. Många månar har gått, jag har kommit och sett hur hon aldrig sviker sig själv, ett tillåtande för mörker och ljus. #fullmåne #måne #månprästinna #mångudinna #månprästinna #prästinna #nordiskschamanism foto @jannicahoney

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s