Nya Mönster på Tygbindor

View this post on Instagram

Nya Mönster på Tygbindorna finns uppe i affären nu. Sommaren är här. Länk i profil Tack alla som köpte första matchen, vi sålde 180 st och det är helt otroligt. Jag och @nalsogat rodnar, niger, bockar, bugar, slickar, gosar, hånglar upp er av tacksamhet. Happy Red Bleedings önskar vi eder. Bindorna finns i tre storlekar Madame Dracula den passar för rikligare blödning. Vampyria för det lite mindre flödet och Lilla Blodslukaren för ett litet flöde eller som ett trosskydd. They love your blood. De är gjorda i tre lager. Det översta lagret mot din hud är gjort utav bomull/trikå viscose, mellanlagret är gjord av 100% bomull och själva fuktspärren av töjbart PUL tyg. För mer detaljerad information och pris klick på länken i min profil. Vi kommer aldrig kunna ha exakt samma mönster utan vi kombinerar produktionen i kombination med att upcycla de stuvbitar som blir kvar efter kimonos samt kombinera med nyinförskaffat GOTS certifierad bomull. (Obs förtydligande bindorna kan användas utan menskopp isatt, Bindorna på bild är GOTS tyg) Ni som följt mig länge vet ju att jag i höstas la ut frågan om det fanns intresse för tygbindor och det fanns det men de allra flesta var inte superpepp på att jag skulle importera från USA. Och precis som med kimonos, stolar och örter så tänker jag inte förlägga produktionen i ett fattigare land utan vi kommer alltid kämpa för lokal tillverkning. Så dessa är gjorda i VMSL couture ateljé i Sthlm och varje gång jag lanserar ännu ett försök till inhemsk produktion med bra kvalité så blir jag fan jävla stolt. #tygbinda #hållbartmenskydd #snyggatygbindor #snippsauna #mensvård #mensskydd #moderjord

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s