Det var en gång…

View this post on Instagram

"Om du tänker positivt varje dag,arbetar hårt, strävar efter att bli den bästa versionen utav dig själv omger dig med inspirerande människor och aldrig ger upp så finns det inga gränser för hur utbränd du kan bli" 🌿🥺🌿 Jag träffar er, jag svarar på dm, på mail, har samtal på zoom, möter er som vänner eller i förbifarten. Ni är så jävla duktiga på allt!!! När blev ni så duktiga? När lärde ni er att absolut perfekt är det enda godkända? Vem ska godkänna? Om det är ni själva som betygsätter er så blir ni ständigt underkända? Ni är er egen sämsta chef 24-7. Jag önskar jag kunde ta upp er alla i min famn och amma er med tusen bröst och stilla er hjärna, er huvud som går på högvarv. Berätta att perfekt är så tråkigt för det är statiskt och finns bara i ögonblicken. Berätta hur jag ser dina ansträngningar för andra men hur jag även ser att du prioriterar bort dig själv. Jag vill berätta hur du kämpar med att vara en cyklisk varelse i en linjär värld som ännu inte förstår din innersta essens och hur din kraft kan vara oändlig om den används på rätt sätt. Jag ser hur du söker ljuset, skrattet, glädjen och hur du gömmer dig från vreden, sorgen och sexualitet. Jag vill att bröstmjölken ska ge dig en sån jävla energiboost så att du kan se och våga vara i ditt mörker, att du ej behöver vara rädd. Hur det är att föredra att vara i valt mörker och stillhet istället för att köra på avfyra bittra pillar av passiv aggressivitet doppade med ironi och självhat. Det går inte att vara perfekt för det är inget mätbart utan måste enbart användas i jämförelse med annat och då är perfektion omöjligt. Er matematiska formel fungerar ej. Ert allvar beslöjar leken, vildheten, den sexuella kraften, passionen, buset och kvar blir ni utmattade, uttömda, dränerade, kronisk, arga, frustrerade, trötta och med menscykel all over the place, rubbade blödningar, kli,sveda, lukt, obalans i fittis. När jag ammar er så ska berätta läkande sagor om ert ursprung, hur ni var dyrkade och hur vi levde i balans med moder jord, om en kärlek som inte hade gränser, om ett fritt givande från hjärta och själ Det var en gång… Citat ovan kommer ifrån @svendbrinkmann och fotot är från @corwinprescott #ammaalla

A post shared by wildherbarista – priestess (@wildherbarista) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s