Intervju i Allas

Jag är glad för intervjuen absolut men ändå, har problem med formuleringen ” skicka snippan på spa”. Det är inget jag står för, utan jag ser det som en möjlighet att återknyta till rötter, gå in i sig själv och arbete på ett djupare plan. Med det sagt, I love SPA men för mig är Snippsauna lite djupare än att bara skicka den på SPA. Men anyway, tacksamhet och väldigt fint att hon ville skriva om denna lilla ” trend”. https://www.allas.se/halsa/nya-trenden-skicka-snippan-pa-spa/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s