Podcast om Snippsauna

https://www.radioplay.se/podcast/alla-vara-ligg

Alla Våra Ligg kan ni lyssna på yours truly när jag pratar om ångning och dess fördelar. Tack Amanda och Anna, @allavaraligg ni är så jävla roliga satt typ å konstant fnittrande. Det enda jag nog ändå vill förtydliga är när jag pratar om flytningar, jag är ju inte mediavan och inser att förförståelse är ju för i helvete inget man kan ta för givet. Note to self för framtiden.
Förtydligandet, du ångar inte när du har mens för då har din kropp sin månatliga rening och flytningar, vävnad, blod etc blöder ut. Dina flytningar är inte en rening på det sättet men självklart hjälper dina flytningar,(sekretion) om de är hälsosamma transparenta, vita (blir vita i trosan), luktar gott/luktlöst och inte är för sega, torra, klumpiga, tjocka att skapa ett bra klimat, normal endogen flora. Men detta påverkas av tamponger, infektioner, intimtvål, antibtotika, samlag, stress, kost och flytningar som luktar illa, tjocka, sega, korniga är ett tecken på obalans. Alla kvinnor har olika mängd sekretion så jämför aldrig med andra utan bara med dig själv. 
#yonisteamsweden#snippsauna#ånga#fittbastu#ångahöna#yonisteam#vaginalsteam#örterförsnippsauna#läkagenomnjutning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s