Your cunt – your portal to the goddess within

Denna plats hos oss kvinnor, en plats som är vacker, sensuell, förförisk, kreativ, kraftfull, intuative, magisk, djup, framfödande, livsgivande, fylld med njutning, en portal till mysterier, en livsnödvändig källa och nyckel till vilka vi är. Den är så skuldbelagt, så fylld med skam, trauman, avstängd, tagen för given, våldförd på, inte lyssnad av vare sig oss själva, partners och sjukvård, trasad vid förlossning utan tid för läkning. 
Listan blir lätt lång MEN nu jävlar det är dags för oss att våga läka oss själva, en djup feministisk handling men även den dyrbaraste gåva. Att läka oss genom njutning, genom avslappning, genom att lyssna på hur vaginan/livmodern kommunicerar med oss. Mer, fler och längre orgasmer. 
Av all synder kvinnor begått så är hunger den mest oförlåtliga. Hunger för njutning, hunger för mat, hunger för kunskap, hunger för livet – låt oss läka oss själva så de nya unga kan unna sig kakan nå djävulskt mycket.
Följ mig på wildherbarista – rebeccatiger det är där jag är mest aktiv. Den här sidan är till för bokningar och rent info, men kampen förs mest på instagram. 
puss på pussy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s