SNIPPSAUNA MED HÄXANS TRÄDGÅRD

SE EVENT HÄR:

https://www.facebook.com/snippsauna/events/admin/

BILD HÄXANS TRÄDGÅRD

Har du hört talas om snippsauna, eller yonisteaming som det heter i USA? Där är det en megapopulär behandling som ges på skönhetssalonger och mödravårdscentraler. Det går ut på att behandla underlivet med örtånga, mot olika sorts underlivsproblem som torra slemhinnor, förlossningsskador, menssmärta etc. Metoden användes förr i Norden, men har glömts bort. Ångningen kan också bara vara ett sätt att pyssla om vår heligaste kroppsdel, den som är alla människors ursprung men som skambelagts så. När du ångar med andra snippbärare så brukar det bli en mysig stund med plats för fina samtal – en äkta kvinnorcirkel! Rebecca @wildherbarista har tagit trenden till Sverige och döpt den till snippsauna, då hon enbart använder nordiska örter. Du som har min senaste bok Häxans Årstider kan läsa intervjun med henne på sid. 108. Nu har jag glädjen att erbjuda prov-ångning med Rebecca i min lokal nära Skanstull. Datum: 27, 30, 31 mars, 3, 5, 6 och 7 april. Vardag kl 18-19.30, helg kl 16-17.30. Pris 350 kr. Då ingår prov-ångning och intro-prat om örtångornas olika effekt på underlivet. PS Ingen visar underlivet vid snippsauna 😊 Frågor och anmälan: rebecca.m.tiger@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s