Att blöda med månen

Växande måne:
Om du blöder vid växande måne så kallar hon dig att använda din cykel till att utforska, upptäcka, leka, gå på äventyr, gå vilse. Testa saker du velat pröva, läs en bok om något du är nyfiken på eller längtat efter, ta den där kursen som du skjutit upp för att den inte kan prioriteras. Omge dig med kvinnor som inspirerar dig, både IRL men även bland podcast och film etc, hylla dem. Övning: Testa nya vägar hem, testa ny mat utan att veta vad det är, klä på dig in en annan ordning, ring en vän du inte träffat på länge och bestäm date.
Fullmåne:
Hon kallar dig att använda din kraft, din erfarenhet och din styrka, allinera dig med henne och få fullt fokus. Lys med dina idéer och kraft, dina önskningar och manifestationer är här för att de ska hända. Hon kallar dig att gå inifrån och ut, låt världen veta om vad du sysslar med. Hon kallar dig att ” take action”. Använd din vrede, till helig vrede och utifrån det börja skapa, låt din ilska bli din gnista och din eld. Dags att du föder fram det du funderat på och önskat för.
Avtagande måne
Om du blöder under denna måne så kallar hon dig att se över och ta hand om dina önskningar. Ge dem den näring de behöver, se till att de har de bästa förutsättningarna för att lyckas. Hon ber dig ta hand om de önskningar du hade under fullmånen och hon ber dig att närvara vid dess förverkligande. Använd den information du får när du blöder under denna måne, du är hennes budbärare, portalen är öppen. Se över alla möjligheter, börja nätverka, se till att planen är hållbar och inte för tidsoptimiskt eller börjar i fel ände. Praktisk kunnande. Närande och styrka till de groende idéerna.
Nymåne/Mörkermåne
Hon kallar dig att gå in i dig själv. Ta hand om dig själv, din själ och din kropp. På fullaste allvar, vad behöver du just nu? Använd nätterna till att sova och gå in i drömtid, lyssna på dina drömmar. När du blöder vid en mörkermåne så har du automatiskt en fot i vår värld och en annan fot in i det stora tomma, the void, evighet, under medvetna, den kosmiska livmodern/skötet. Du kan ta vara på information från det som varit och det som kommer att komma. Var stilla, var i tystnad, lyssna till dig själva och din visa kvinna inom dig, hon kommer guida dig.
Början på din resa in i det heligt feminima mysterierna. Hon hör oss. Har hon alltid gjort. RRRRROOOOArRRR

jannica honey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s