Snippsauna, Yoni Steam, Vaginal Cleanse, V-Steam, Bajos, Chai Yok, Hukbad

Snippsauna är mitt nordiskt klingande namn på Yoni Steam, Vaginal Cleanse, V-Steam, Bajos, Chai Yok, Hukbad. Ett försök att återuppta en bruten tradition, en enkel tradition som kvinnor över hela världen ägnat sig åt genom historien. Logiskt, kvinnor, örter, vatten och underliv finns över hela världen. Så som jag ser det så har metoden blivit undanträngd utav modern västerländsk sätt att se på kropp och läkning. Med det sagt så lägger jag ingen värdering i det, utan det är fakta och jag hoppas att fler sk alternativa metoder får utrymme att samsas om förmågan att läka. Det som en Snippsauna gör, förutom att hjälpa till med olika underlivsbesvär såsom återkommande infektioner, oregelbundna cykler, sköra slemhinnor, pms problem såsom smärta och kramper, illaluktande flytningar är att vi får kontakt med oss själva. Livmodern, skötet – vårt kraftcenter som har skuffats undan till små hemliga, kanske skamfylld plats i vår kropp, den moderna kvinnan vill inte veta av den delen utav sin feminina identitet. Attityd mot mens är ofta negativ, man vill ta ett piller för att bli av med infektioner, krämer som ska smörjas men vi går aldrig till det mer esoteriska frågan. När kände jag att JAG var i full KONTAKT med MIG själv och MIN kropp. Lever jag efter min månadscykel eller presterar jag på andras villkor hela tiden? Jag ser en ångning som en gåva till alla kvinnor, med eller utan livmoder att få kontakt med sin innersta kraft. Det är för mig en djupt feministisk handling och det kommer få effekt på den som ångar men sedan på hela världsbilden. You don´t mess with wombspace warriors liksom!!!

2 reaktioner till “Snippsauna, Yoni Steam, Vaginal Cleanse, V-Steam, Bajos, Chai Yok, Hukbad

  1. Hej Rebecca ⚘
    Vill gärna göra en snippsauna hemma med guidning av dig på distans om det är möjligt.
    Vänligen Jenny Barth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s